60+ juhlakonsertti

Koronan vuoksi siirretty 60-vuotiskonsertti on siirretty syksyyn 2022.

60+ juhlakonsertti pidetään 6.11.2022 kello 15.00 Kokemäen koulukeskuksen auditoriossa. Konsertissa esiintyvät Friitalan Mieslaulajat ja Kokemäen Mieslaulajat johtajanaan dir.cant. Heikki Haulanto sekä Emilia Koskinen.

Joululaulukonsertti pidetään 14.12.2022 kello 18.30 Kokemäen kirkossa.

Tervetuloa verkkosivuillemme

Kokemäen Mieslaulajat ry on perustettu vuonna 1961. Kuoron toiminta on jatkunut keskeytyksettä jo yli puoli vuosisataa, ja toiminta on edelleen vilkasta.Kuoron ohjelmisto koostuu niin perinteisistä kuin uudemmistakin mieskuorolauluista sekä myös sekakuorolauluista.

Kuoro tekee yhteistyötä lähialueiden mies- ja naiskuorojen kanssa yhteisten konserttien järjestämisessä.Kokemäen Mieslaulajat järjestää vuosittain konsertteja sekä esiintyvät eri tilaisuuksissa. Kuoro on mukana myös monissa yhteislaulutilaisuuksissa.

Kokemäen Mieslaulajien harjoitukset ovat Kokemäen koulukeskuksen auditoriossa maanantaisin kello 17.30-20.00 Kokemäen kansalaisopiston toimintakauden aikana.

Uudet laulajat ovat tervetulleita mukavaan ja innostavaan harrastustoimintaan. Syyskauden harjoitukset alkavat syyskuun alkupäivinä (ks. Kokemäen kansalaisopiston opetusohjelma).